divendres, 11 d’agost de 2017

Setembre 3, Camí del Baix Fluvià (d’Esponellà a l’Armentera) (01) – Convocatòria

Hola Bicicletaires.

El proper dia 3 de setembre  encetarem la nova temporada de les bicicletades de a Penya Cicloturista, aquest cop farem una ruta lineal començant a Esponellà per arribar a l’Armentera. A continuació trobareu tota l’informació de la sortida:

ATENCIÓ: ES UNA RUTA AMB AUTOCAR AMB PLACES LIMITADES A  22

Lloc de trobada:
·       A les 7:45 del matí al Pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals
·       A les 8:15 a Esponellà (si veniu pel vostre compte)
·       A les 14:30 Al Restaurant Ca la Gemma de l’Armentera
Itinerari:
Farem un circuit lineal amb el següent recorregut: Esponellà, Vilert, Espinavessa, Canelles, Romanyà d’Empordà, Bàscara, Calabuig, Vilaür, Sant Mori, Vila-robau, Valveralla, Saldet, L’Armentera, Sant Pere Pescador, L’Armentera. (El final dependrà de l’hora).

Distancia i desnivell:
Pedalarem uns 43 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 300 metres. Hi ha força asfalt i camins en bon estat però el terreny es molt ondulat i les pujades (algunes fortes) i baixades son una constant fins que arribem a Vila-robau.

Esmorzar:
Ho farem a la plaça de Bascarà on hi ha un bar per si voleu fer el cafè amb llet, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

Dinar:
Ho farem al Restaurant Ca la Gemma a l’Armentera, a la carretera direcció Sant Pere Pescador a la sortida del poble direcció Sant Pere Pescador.

Telèfon: 972 52 07 53

Coordenades GPS: 42o 10’ 20.77” N – 3o 04’ 39.4’’5 E

Menú:
   Menjarem de Menú, informarem del mateix més endavant

   Com sempre el menú inclou el pa, aigua, vi, gasosa i cafè o tallat.

Preu del menú: 16 Euros

Les cerveses, refrescos, cigalons i copes com sempre aniran a càrrec de cadascú.


TRANSPORT:
Sortirem de Fontajau amb autocar que ens portarà fins a Esponellà i a l’hora de dinar estarà a l’Armentera a fi de que puguem guardar les bicicletes.

El preu del Transport es de 14 € pels socis i 17 pels amics.

El màxim de bicicletes que podem portar es de 22 i per tant aquesta es la limitació de places, aquesta limitació us afecta si veniu pel vostre compte.


ORGANITZADOR:
Joan Baptista Ferrà

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:
1.     Ruta a Wikiloc *
2.     Mapa ruta per imprimir

(*)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís.

(**) Per aquells que vinguin pel seu compte o només vinguin a dinar.

PARTICIPACIÓ:
Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Recordeu que podeu inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada, no cal que envieu un correu a biciadac@gmial.com. Això només ho tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.La data màxima tant per apuntar-vos pel transport i/o dinar com per donar-vos de baixa, serà el dijous 31 ‘agost. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar i del transport.

Entenem que la gent que s’apunta a l’autocar també es queda a dinar.

Recordeu que l’autocar limita les places a 22.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2017” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:

Octubre 8:          Anglès i Voltants (serà la segona setmana)
Novembre 12:    L’Empordanet

Nota: les sortides son les del calendari però possiblement tindran modificacions degut a les circumstàncies actuals de les persones que les tenien que portar.

Seguirem en Contacte.
                      Joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada