dimecres, 29 de novembre del 2017

Llicencies esportives 2018

Hola Bicicletaires

Per si es del vostre interès: com sabeu es obligatori tenir una assegurança per qualsevol activitat esportiva, com que molts de nosaltres fem servir la de la FEEC (modalitat C o superior) que apart de les activitats de muntanya també cobreix la BTT, us passo el correu de l’ADAC* informant dels preus i com obtenir-la per l’any 2018.

(*) La butlleta d’inscripció com a soci de l’ADAC que trobareu al bloc es de 2016, els preus seran actualitzats pels del 2018 properament

Us adjuntem les modalitats i els preus de la llicència FEEC i FEDME 2018.

És imprescindible que sigueu socis per a tramitar-la.

El carnet del 2018 serà vàlid a partir de l'1 de gener encara que s'hagi expedit abans.

Procediment:

- Escollir la modalitat que m'és s'adapti a les vostres necessitats.

- Fer l'ingrés de l'import exacte en el número de compte que hi ha en el document adjunt. És molt important que indiqueu el vostre nom i cognom com a concepte de l'ingrés.

- Si tramiteu la llicència per a més d'una persona podeu fer un sol ingrés. Sempre indicant el nom i cognoms de la persona titular i enviant un correu amb tots els noms i cognoms, així com les llicències demanades.

Per qualsevol dubte ens podeu trobar a l'Ateneu els dilluns de 10.00 a 13.00 i de dimarts a divendres de 18.00 a 21.00.

Atentament,

Alesa

Nota: el PDF amb els preus no es accessible des de el bloc.

Seguirem en Contacte.                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

ADAC - Bloc - Noticies de la Penya 2017 - Rutes - Àlbums de fotos 2001-2016 2017 (restringit a membres de la Penya) - Contacte

Si en algun moment voleu deixar de rebre els correus de la Penya, si us plau, feu-nos-ho saber enviant un correu a Contacte i us esborrarem de la llista de distribució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada